Pizza City Scheveningen opent opnieuw zijn deuren na lange sluiting

Pizza City Scheveningen opent opnieuw zijn deuren na lange sluiting

Foto is een impressie

Pizza City Scheveningen opent opnieuw zijn deuren na lange sluiting

Pizza City Scheveningen opent opnieuw zijn deuren na lange sluiting

Na een periode van anderhalve maand is er weer leven in de keuken van Pizza City Scheveningen. De pizzeria aan de Prins Willemstraat mocht afgelopen zaterdag weer open na een verplichte sluiting door de burgemeester. De sluiting werd opgelegd vanwege herhaaldelijke overtredingen van de maximale openingstijden.

Eigenaar Demir kan eindelijk weer aan de slag en is opgelucht. Op de heropeningsavond was het direct druk in de pizzeria, met veel vaste klanten die blij waren terug te zijn. Tijdens de sluiting tekenden trouwe gasten zelfs een petitie om de zaak weer te openen. ‘De mensen zijn ontzettend blij dat we weer open zijn,’ vertelt Demir. ‘We hebben zelfs bloemen gekregen van onze klanten. Het voelt goed om zo’n sterke band met hen te hebben.’

Een rustige start

Ondanks de heropening is de pizzeria voorzichtig begonnen. Er is vooralsnog geen bezorgservice, en het personeel is beperkt. ‘Het voelt alsof we weer vanaf nul moeten beginnen,’ zegt Demir. ‘Na anderhalve maand sluiting kun je niet zomaar op volle kracht draaien. Het kost tijd om alles weer op gang te brengen.’

Frustratie over de sluiting

Hoewel Demir blij is dat de pizzeria weer open mag, uit hij kritiek op de manier waarop de sluiting is verlopen. ‘Het hele proces heeft ons veel ellende gebracht,’ zegt hij. Hij voelt zich gestraft voor zijn harde werk. ‘Mensen zouden juist moeten worden aangemoedigd om te werken en mogelijkheden te krijgen. Het gaat niet alleen over mij, maar in het algemeen.’

De weg vooruit

Met de heropening wil Demir focussen op het bieden van kwaliteit en een fijne ervaring voor zijn klanten. ‘We zijn blij dat we weer open zijn en kijken ernaar uit om onze klanten weer te verwelkomen. Het is nu tijd om alles op te bouwen en de positieve energie terug te brengen in de pizzeria.’

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws