HulpdienstenOngeval

Drie gewonden na flink eenzijdig ongeval op de Duinstraat

Op de Duinstraat in Den Haag, stadsdeel Scheveningen, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie mensen gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

De inzittende kwamen door nog onbekende oorzaak op hun zijkant tegen een bovenleidingsmast van de HTM aan. Door de klap deukte het dak in en raakte één inzittende zwaar bekneld. De brandweer moest het voertuig openknippen om het slachtoffer te bevrijden.

De andere twee inzittende raakte minder ernstig gewond. Een van hun werd aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Hier heeft de ambulancedienst hem nagekeken op zijn verwondingen. De andere moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Het Mobiel Medisch Team (MMT), ook wel bekend als traumateam, werd ingevlogen met de helikopter om de ambulancedienst te ondersteunen. De helikopter landde vlakbij het strand.

Het zwaargewonde slachtoffer is even later met spoed naar het HMC Westeinde vervoerd. De arts en de verpleegkundige van het MMT reden mee met de ambulance. De VOA (Verkeersongevallen Analyse) van de politie is ter plaatse gekomen voor onderzoek. De Duinstraat is de hele nacht in beide richtingen hierdoor afgesloten geweest. Uiteindelijk heeft een berger het voertuig afgesleept, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.

© Foto’s: Nieuws uit Scheveningen / Mike van Doorn

Tags
Laat meer zien

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close