GemeenteNieuws

Herstart werkzaamheden kademuren Scheveningen

Woensdag 1 augustus 2018 starten opnieuw de werkzaamheden voor het herstellen van de kade in het gebied Eerste werkhaven Scheveningen.

Hulpdamwand

Voor het herstellen van de kade aan de Vissershavenweg wordt begin augustus 2018, in het water, op de kopse kant van de Eerste Werkhaven een tijdelijke damwand geplaatst.

Trillingsmeters

Om schade aan panden te voorkomen worden er twee trillingsmeters geplaatst. Bij overschrijding van de trillingswaarden krijgt de gemeente een signaal en onderzoekt met de aannemer wat de oorzaak is. Als de verwachting is dat de trillingswaarden langdurig worden overschreden onderzoekt de gemeente met de aannemer of de uitvoeringsmethode moet worden aangepast.

Bereikbaarheid

Het voorbereidende werk start ter hoogte van de Vissershavenweg 50 (aan de kant van de Treilerdwarsweg) en zal in een week tijd opschuiven richting Visafslagweg. De bouwkraan die nodig is voor het plaatsen van de hulpdamwand houdt een aantal parkeerplaatsen bezet. Gedurende deze week is de Visserhavenweg beperkt bereikbaar. De informatie over de bereikbaarheid komt op: www.denhaag.nl.

Milieuvriendelijk

De gemeente is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom wordt al het restafval dat vrijkomt tijdens het voorbehandelen van de stalen damwanden opgevangen en verzameld.

Tags
Laat meer zien

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close