GemeentePolitiek

Groep de Mos steunt Scheveningen in eis veilige Westduinweg en Houtrustweg

Scheveningen is klaar met het gebrek aan daadkracht van de gemeente rond de gevaarlijke verkeerssituaties op de Westduinweg en de Houtrustweg. Afgelopen weken zijn er weer meerdere ongevallen op beiden punten geweest; in de meeste gevallen botsten scooters en auto’s op elkaar en moesten gewonden naar het ziekenhuis worden vervoerd.
Groep de Mos / Hart voor Den Haag stelde eerder dit jaar schriftelijke vragen over de vele ongevallen. Het College antwoordde dat de situatie op de Westduinweg wordt onderzocht middels een verkeersstudie en naar verwachting pas eind 2018 wordt afgerond. De gevaarlijke situatie op de kruising Nieboerweg / Houtrustweg is volgens het college te wijten aan menselijk handelen en/of weersomstandigheden.
Raadslid René Oudshoorn, die zelf in de buurt woont: “Niemand op Scheveningen begrijpt nog waarom er niet snel maatregelen door de gemeente worden genomen. Het aantal gewonden loopt gestaag op en met het drukke zomerverkeer voor de deur wordt dit alleen maar ernstiger. Moeten we wachten op het eerste fatale slachtoffer voordat de gemeente actie onderneemt?”
Groep de Mos / Hart voor Den Haag stelt opnieuw schriftelijke vragen aan het College om zo snel mogelijk met een oplossing te komen.
Tags
Laat meer zien

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close