Doe mee aan de strandopruimactie van Sea Life Scheveningen tijdens Beach Cleanup Day

Doe mee aan de strandopruimactie van Sea Life Scheveningen tijdens Beach Cleanup Day

Op woensdag 18 september organiseert Sea Life Scheveningen een strandopruimactie als onderdeel van de jaarlijkse Beach Cleanup Day. Deze dag is wereldwijd bekend als een belangrijk moment om aandacht te vragen voor de vervuiling van stranden en oceanen. Sea Life Scheveningen neemt het initiatief om hun lokale strand schoon te maken en nodigt iedereen uit om mee te doen.

Het opruimen vindt plaats tussen 13.00 en 14.00 uur. Het team van Sea Life, bestaande uit medewerkers en vrijwilligers, zal zich verzamelen bij het strand voor hun aquarium. Ze zullen gewapend met handschoenen en vuilniszakken het strand afspeuren naar afval zoals plastic, sigarettenpeuken en andere rommel die schadelijk is voor het milieu en de zeedieren.

Iedereen die deelneemt aan deze actie wordt beloond met een aantrekkelijke korting: 50 procent op een toegangsticket voor Sea Life Scheveningen. Dit is een geweldige kans om niet alleen iets goeds te doen voor het milieu, maar ook om de fascinerende onderwaterwereld van het aquarium te verkennen tegen een gereduceerd tarief.

De oproep is gericht aan jong en oud; gezinnen, scholen, en lokale bedrijven worden aangemoedigd om mee te doen en hun steentje bij te dragen aan een schoner Scheveningen. Dit evenement biedt een perfecte gelegenheid om bewustwording te creëren over het belang van afvalvermindering en milieuconservatie, terwijl het ook een leuke en zinvolle manier is om de middag door te brengen.

Sea Life Scheveningen benadrukt dat deze opruimactie niet alleen draait om het schoonmaken van het strand, maar ook om het versterken van de gemeenschap en het verhogen van het milieubewustzijn. Ze hopen dat dit evenement bezoekers zal inspireren om bewuster om te gaan met afval en de impact die dit heeft op onze oceanen.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws