Over Nieuws uit Scheveningen

Het Scheveningse nieuwslandschap wordt met toewijding en professionaliteit verzorgd door de bekwame journalisten Siegfried en Raimond, werkzaam bij Omroep Scheveningen. Deze getalenteerde journalisten brengen in opdracht van Complete Diensten het laatste nieuws en de meest relevante verhalen uit Scheveningen en omgeving tot leven.

In nauwe samenwerking met onze gewaardeerde mediapartners, is het onze missie om het nieuws te selecteren en te presenteren dat specifiek betrekking heeft op Scheveningen. We streven ernaar om een actueel, informatief en boeiend nieuwsaanbod te bieden aan de lokale gemeenschap en aan iedereen die geïnteresseerd is in wat er speelt in dit prachtige deel van Nederland. Samen werken we eraan om de veelzijdige verhalen en gebeurtenissen van Scheveningen in de schijnwerpers te zetten en te delen met ons publiek.

woman holding camera standing near people

Uitbreiding van onze nieuwsmissie

Om onze toewijding aan het Scheveningse nieuwslandschap verder te benadrukken, streven we niet alleen naar het brengen van feitelijke informatie maar ook naar het vertellen van boeiende verhalen die de essentie van Scheveningen weerspiegelen. Door diepere lagen van lokale betrokkenheid en gemeenschapsgevoel aan te boren, willen we een nieuwsplatform creëren dat niet alleen informeert, maar ook verbindt.

Onze missie gaat verder dan het simpelweg rapporteren van feiten; we willen een platform bieden dat de diversiteit, cultuur en dynamiek van Scheveningen weerspiegelt. Samen met onze mediapartners blijven we ons inzetten om de unieke identiteit van Scheveningen te vangen en te delen, en tegelijkertijd ons publiek te betrekken met de rijke verhalen die dit prachtige deel van Nederland te bieden heeft.

Neem contact op