Betoverende Frozen Musical Betreedt het Circustheater in 2024

Entertainment, Nieuws
0

Betoverende Frozen Musical Betreedt het Circustheater in 2024

shallow focus photography of bubble on leaves

Stage Entertainment heeft officieel aangekondigd dat de betoverende musical Frozen het stokje overneemt van Aïda in het Circustheater. Vanaf 31 mei 2024 kunnen Nederlandse theaterliefhebbers genieten van de magie van Disney’s Frozen op het podium.

De musical, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013, vertelt het verhaal van de onvergetelijke zussen Anna en Elsa. Elsa, die magische krachten bezit waarmee ze dingen kan bevriezen, probeert haar krachten geheim te houden. Echter, wanneer het misgaat, brengt ze per ongeluk een eeuwige winter over het koninkrijk. Het hartverwarmende avontuur neemt het publiek mee op een reis vol emotie, humor en spectaculaire muziek.

Frozen, als musical al een internationaal succes, vindt nu ook zijn weg naar Nederland. De verkoop van tickets is reeds gestart, en de verwachtingen zijn hooggespannen voor de Nederlandse uitvoering. Wie de hoofdrollen in het Circustheater zullen vertolken, blijft nog een verrassing.

Mis deze kans niet om je te laten betoveren door de kracht van vriendschap en de magie van Frozen, live op het podium in het Circustheater!

Entertainment, Nieuws
0

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws