Drie Nederlandse topartiesten betreden deze zomer het strand van Scheveningen

Drie Nederlandse topartiesten betreden deze zomer het strand van Scheveningen

Begin september zal er op het strand, nabij de haven, een imposant podium worden opgezet voor de concertreeks van Live on the Beach. Onder de sterrenhemel zullen bekende artiesten zoals Kane, Acda en de Munnik en Anouk het publiek betoveren. En nu is ook het programma voor de laatste dag onthuld.

Op zondag 1 september zullen Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer een spetterend strandconcert op Scheveningen geven.

Een Betoverende Zomeravond

Deze drie Nederlandse zangers hebben nog nooit eerder samen opgetreden. De avond zal worden geopend door Mart Hoogkamer, waarna de sfeer ongetwijfeld meteen zal bruisen. Vervolgens zal André Hazes het podium betreden, en Tino Martin zal het feest afsluiten.

Om de avond compleet te maken, zullen er foodtrucks aanwezig zijn en is er een wijn- en cocktailbar. Mart Hoogkamer zegt hierover: “Een avond delen met André en Tino, dat wordt echt geweldig! Dit belooft het grootste strandfeest te worden dat ik me maar kan voorstellen.”

Tickets

Kaartjes voor ‘Tino, Mart en André: Celebrating the Summer’ zijn verkrijgbaar voor 60 euro en zijn vanaf vrijdag 29 maart 10.00 uur te koop via liveonthebeach.nl.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws