Frozen de Musical in Scheveningen: Parkeren, Bereikbaarheid, Tickets en Meer

Frozen de Musical in Scheveningen: Parkeren, Bereikbaarheid, Tickets en Meer

a group of toy figurines standing around a christmas tree

Frozen de musical is nu te zien in het AFAS Circustheater op Scheveningen. De langverwachte Disneymusical ging op 31 mei in première, met de officiële rode loper première op 9 juni. Hier is alle praktische informatie voor jouw bezoek.

Voorstellingen en Tickets Frozen de musical, gebaseerd op de populaire Disneyfilm uit 2013, is vijf dagen per week te zien in Scheveningen. Er zijn middag- en avondvoorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag. De show duurt tweeënhalf uur, inclusief pauze, en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro. Klik hier om je kaartje te reserveren.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer: Het AFAS Circustheater, gelegen aan Circusplein 50, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station neem je tram 1 of 9 richting Scheveningen. Stap uit bij halte Circustheater (tram 9) of halte Kurhaus (tram 1). Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS) neem je tram 9. HTM buslijnen 21, 22 en 23 stoppen ook op loopafstand van het theater.

Auto: Parkeren op Scheveningen is niet gratis. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn die aan de Nieuwe Parklaan en het Kurhaus, waar je voor 19,50 euro een ticket kunt kopen, geldig tot zes uur na inrijden. Een voordeliger optie is de parkeergarage aan de Zwolsestraat, waar je voor 13,50 euro een ticket kunt kopen, geldig voor zes uur. Houd er rekening mee dat het ongeveer tien minuten lopen is naar het theater vanaf deze garage. Deze tarieven gelden alleen als je het uitrijticket in het theater koopt.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws