Gratis naar het strand van Scheveningen met historische tram

Op zondag 2 juni biedt het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) een bijzondere kans voor liefhebbers van trams en strandbezoekers. Ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van de iconische PCC-trams organiseert het museum een speciale rit naar het strand van Scheveningen, geheel gratis voor alle reizigers.

De historische trams, die een belangrijk deel uitmaken van het Haagse stadsbeeld sinds hun introductie in de jaren ’40, zullen op deze dag hun vertrouwde route opnieuw tot leven brengen. Dit evenement is niet alleen een viering van het rijke tramverleden van Den Haag, maar ook een unieke gelegenheid om de charme van deze klassieke voertuigen te ervaren terwijl ze door de straten van de stad rijden.

De PCC-trams staan bekend om hun kenmerkende ontwerp en hebben een speciale plaats in het hart van vele Hagenaars. Het jubileum markeert 75 jaar van betrouwbare dienst en nostalgische ritten, en het HOVM nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze feestelijke gebeurtenis. Bezoekers kunnen genieten van een ontspannen rit naar de kust, een perfecte manier om de zondag door te brengen met familie en vrienden.

Mis deze kans niet om een stukje Haagse geschiedenis te herbeleven en gratis een dagje uit naar het strand van Scheveningen te maken. De trams vertrekken vanuit het HOVM en rijden de hele dag door, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om van deze unieke ervaring te genieten.

Kom op zondag 2 juni naar het HOVM en vier mee met het 75-jarig jubileum van de PCC-trams. Het belooft een dag vol nostalgie, plezier en strandgenot te worden.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws