MTB Beachrace Scheveningen – Spannende Strijd op het Zand

man riding bicycle downhill during daytime

Opwindend mountainbiken staat aanstaande zondag centraal in Scheveningen, want de Mountainbike Beachrace Scheveningen gaat van start voor de Foodhallen aan de Noordboulevard Scheveningen. De Beachrace Scheveningen, de vijfde wedstrijd in de Topcompetitie na Noordwijk, Texel, Katwijk en Wijk aan Zee, belooft een intensieve strijd te worden. Vorig jaar waren Stijn Appel en Mariëlle Trouwborst de zegevierende namen bij respectievelijk de mannen en vrouwen. Met Daan van Sintmaartensdijk en Tirza Wisse als leiders in het Strandrace-Topcompetitieklassement, Menno Don in de witte trui van het jongerenklassement en Ramses Bekkenk als klassementsleider bij de Masters, is de competitie in volle gang.

De kanshebbers in Scheveningen zijn divers en omvatten namen zoals Jasper Ockeloen, Bruno van Beek, Rick van Breda, Thijs Zonneveld, nationaal strandkampioen Jules de Cock en Roel van Sintmaartensdijk. Bij de vrouwen maken onder andere Mariëlle Trouwborst, Michelle de Graaf, Rozanne Slik en Femke Markus zich op voor een krachtmeting op het zand.

De start van deze adrenaline-pompende race is gepland om 09.15 uur. Voor meer informatie, bezoek www.mtbbeachrace.nl. Bereid je voor op een spektakel vol snelheid, zand en competitie aan de prachtige kust van Scheveningen!

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws