Nieuw hoofdstuk voor JM Snacks: Strandweg verwelkomt eigentijds paviljoen

Nieuw hoofdstuk voor JM Snacks: Strandweg verwelkomt eigentijds paviljoen

JM Snacks, het bekende snackpaviljoen dat voorheen gevestigd was op de kop van het Noordelijk Havenhoofd, krijgt een nieuw onderkomen aan de Strandweg 3J. Op donderdag heeft de gemeenteraad hiermee ingestemd. Momenteel bevindt JM Snacks zich, vanwege de voltooide bouw van een hotel op de kop van het havenhoofdgebied, in een tijdelijk pand aan de Strandweg 3L.

Het nieuwe paviljoen wordt zorgvuldig ontworpen in harmonie met het bestaande duingebied en past qua stijl bij de omgeving. Het pand, dat een oppervlakte van 300 m2 zal hebben, wordt als het ware onthuld onder het duin, met het terras aan de boulevard. Het 100 vierkante meter grote nieuwe terras zal, net zoals in de huidige situatie, een geïntegreerd onderdeel van het gebouw vormen.

Wethouder Robert van Asten is verheugd: “Ik ben blij dat deze Scheveningse ondernemers op deze opvallende locatie bij het Noordelijk Havenhoofd hun bedrijf kunnen voortzetten. In een prachtig passend pand zullen wandelaars, pierewaaiers en andere bezoekers van onze kust straks kunnen genieten van heerlijke Scheveningse lekkernijen.”

Het nieuwe paviljoen voor JM Snacks maakt deel uit van het grotere ontwikkelingsgebied Noordelijk Havenhoofd, waar ook plannen zijn voor een ondergrondse parkeergarage, bedrijvigheid en woningen. De bouw van het hotel op de kop van het havenhoofd is reeds gestart, gevolgd door nieuwbouw voor de visindustrie en diverse horecavoorzieningen. Onder andere het Marina Beach hotel, bedrijfshallen voor Seafood Centre en AZ Fisheries, het nieuwe boothuis voor de KNRM, en een nieuw horecapand voor Simonis zijn inmiddels gerealiseerd.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws