Ontdek de Kracht van de Natuur: Nieuwe Tentoonstelling bij Sea Life Scheveningen

Ontdek de Kracht van de Natuur: Nieuwe Tentoonstelling bij Sea Life Scheveningen

a group of people standing on top of a sandy beach

Op 24 april opent Sea Life Scheveningen haar deuren voor een boeiende nieuwe tentoonstelling genaamd ‘Kracht van de Natuur’. Deze interactieve expositie werpt een licht op het windpark Hollandse Kust Zuid, gelegen voor de kust van het iconische Scheveningse aquarium.

Kinderen worden meegenomen op een leerzame reis door de onderwaterwereld van de Noordzee, geleid door de personages Milly, de technicus, en Windston, de mariene ecoloog. Ze ontdekken meer over de diversiteit van het onderwaterleven, de constructie van een windpark en de onderzoeken die worden uitgevoerd om de ecologie te versterken. Met interactieve elementen zoals ‘Wie is het?’ met dieren en een digitaal aquarium worden bezoekers actief betrokken bij de keuzes die gemaakt worden voor een duurzame toekomst in de Noordzee. Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen Sea Life Scheveningen, Vattenfall en haar partners, en zal te bewonderen zijn tot aan de zomer.

Michelle Hoeneveld, general manager van Sea Life Scheveningen, benadrukt het belang van educatie over de onderwaterwereld: “Sea Life Scheveningen staat bekend als een kennisinstituut op het gebied van educatie rondom de onderwaterwereld. Met ons team van aquaristen blijven we altijd op zoek naar onderwerpen waar onze bezoekers meer over willen leren. Het windpark Hollandse Kust Zuid is zichtbaar vanaf onze locatie op mooie dagen. Het is een belangrijke duurzame energiebron voor miljoenen huishoudens, maar wat zijn de gevolgen hiervan voor het onderwaterleven in de Noordzee? Dat hebben we grondig onderzocht en is allemaal te ontdekken tijdens deze interactieve tentoonstelling.”

Stap binnen bij Sea Life Scheveningen en laat je inspireren door de wonderen van de natuur, zowel boven als onder de zeespiegel.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws