Scheveningse ondernemers schenken 25.000 tulpen aan bezoekers

Scheveningse ondernemers schenken 25.000 tulpen aan bezoekers

Een kleurrijk gebaar markeert de aanvang van het voorjaar en de renovatie van de boulevard van Scheveningen. Met de naderende lente organiseren ondernemers van het Kurhausplein, het centrale deel van de boulevard, en de Palace Promenade dit weekend een vrolijke actie: drie pluktuinen met meer dan 25.000 tulpen.

Op zaterdag 24 en zondag 25 februari tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van het plukken van een boeket tulpen in opvallende kleuren. De drie tulpenpluktuinen bevinden zich aan zowel de stad- als zeezijde van het Kurhaus en in de Palace Promenade. Om deel te nemen, hebben bezoekers een voucher nodig, verkrijgbaar bij bestedingen vanaf 10 euro bij de horeca en winkeliers in Scheveningen Bad. Vouchers worden gedurende het weekend uitgereikt zolang de voorraad strekt.

De tulpenactie is een initiatief van Stichting Buitengewoon Scheveningen, die in samenwerking met lokale ondernemers en de Gemeente Den Haag het programma op Scheveningen verzorgt. Tijdens de boulevardrenovatie organiseren zij extra activiteiten om de badplaats aantrekkelijk te houden voor zowel binnenlandse als buitenlandse bezoekers. “De ondernemers kijken er naar uit om hun (vaste) bezoekers te verwelkomen tijdens de voorjaarsvakantie en delen graag een prachtige voorjaarsgroet uit als dank voor hun bezoek”, aldus Charlotte Los van Buitengewoon Scheveningen.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws