Vooruitblik amateurvoetbal: Scheveningen onder druk van Kozakken Boys, Quick tegen Oss’20, RKAVV tegen koploper ASWH.

Vooruitblik amateurvoetbal: Scheveningen onder druk van Kozakken Boys, Quick tegen Oss’20, RKAVV tegen koploper ASWH.

In de wereld van het amateurvoetbal in Nederland is het seizoen volop in gang, en elke wedstrijd brengt nieuwe spanning en uitdagingen met zich mee. Van kleine dorpsclubs tot stedelijke teams, de passie voor voetbal drijft spelers, coaches en supporters samen op de velden van lokale sportparken door het hele land.

In deze dynamische omgeving zijn er verschillende wedstrijden die de aandacht trekken en de harten van voetballiefhebbers sneller doen kloppen. FC Lisse staat op het punt om de krachten te meten met Kozakken Boys, een confrontatie die een belangrijk moment kan zijn voor beide teams in hun streven naar succes in de competitie. Onder leiding van Sjaak Polak en Edwin Grunholz, staan beide ploegen klaar om alles te geven op het veld, wetende dat elke overwinning cruciaal kan zijn voor hun positie in de ranglijst.

Op een ander veld zal Koninklijke HFC gastheer zijn voor Scheveningen, waarbij laatstgenoemde op zoek is naar een keerpunt in hun seizoen. Met een reeks tegenslagen achter de rug, zal Scheveningen alles op alles moeten zetten om een positief resultaat te behalen tegen een geduchte tegenstander. Voor trainer John Blok en zijn team is het een moment van waarheid, waarbij ze vastbesloten zijn om terug te keren naar de winnende vorm die ze eerder in het seizoen hebben laten zien.

Ook op andere velden zullen clubs hun krachten bundelen en strijden om de overwinning. Quick zal proberen om hun recente verlies goed te maken tegen Oss’20, terwijl HBS, FC ‘s-Gravenzande, RKAVV en Westlandia hun eigen uitdagingen aangaan in hun respectievelijke wedstrijden.

Terwijl de spanning stijgt en de wedstrijden naderen, is het amateurvoetbal in Nederland levendiger dan ooit tevoren. Voor elke club is elke wedstrijd een kans om geschiedenis te schrijven, en elke speler droomt ervan om het veld te betreden en zijn stempel te drukken op het spel dat ze zo liefhebben.

Voorbeschouwing landelijk amateurvoetbal

FC Lisse – Kozakken Boys: Een cruciale wedstrijd tussen FC Lisse, onder leiding van Sjaak Polak, en Kozakken Boys, gecoacht door Edwin Grunholz. Kozakken Boys heeft in de laatste drie wedstrijden zeven punten behaald en kan bij een overwinning op Lisse Scheveningen op de ranglijst voorbijstreven.

Koninklijke HFC – Scheveningen: Scheveningen reist af naar Koninklijke HFC en moet een positief resultaat behalen. Onder leiding van John Blok heeft Scheveningen zeven opeenvolgende nederlagen geleden, met de laatste overwinning die dateert van 18 november. De druk op trainer Blok neemt toe, gezien de potentie van het team. Het belooft een spannend weekend te worden voor Scheveningen.

Quick – Oss’20: Na een recente nederlaag tegen AWC ontvangt Quick dit weekend Oss’20, dat twee punten meer heeft maar ook twee wedstrijden meer heeft gespeeld dan Quick. Een kans voor Quick om de nederlaag weg te spelen en Oss’20 op de ranglijst te passeren.

Heerjansdam – HBS: HBS speelde recent gelijk tegen Zwaluwen, wat hun derde gelijkspel in vijf wedstrijden was. De ploeg van Ekrem Kahya staat middenmoot, maar heeft nog steeds zicht op de nacompetitie. Een overwinning in Heerjansdam is essentieel.

Capelle – FC ‘s-Gravenzande: FC ‘s-Gravenzande staat op de tweede plaats na de nederlaag van Smitshoek. Ze moeten stunten tegen Capelle om hun positie te behouden en de nacompetitie te halen.

RKAVV – ASWH: RKAVV heeft slechts twee punten behaald in de laatste vijf wedstrijden en heeft dringend behoefte aan een overwinning. ASWH, de koploper, is sterk op weg terug te keren naar de 3e divisie.

Westlandia – DSO: Westlandia en DSO verkeren beide in slechte vorm met slechts twee punten uit de laatste vijf wedstrijden. Een overwinning is belangrijk voor beide teams, vooral voor Westlandia in de race om de nacompetitieplekken.

Programma’s en standen

Zaterdag 16 maart 2024:

ACV – Quick Boys Excelsior Maassluis – GVVV HHC Hardenberg – Spakenburg FC Lisse – Kozakken Boys Rijnsburgse Boys – Jong Sparta Jong Almere City FC – VV Noordwijk VV Katwijk – ADO ’20 Koninklijke HFC – SVV Scheveningen

Stand:

 1. Spakenburg
 2. De Treffers
 3. Quick Boys
 4. VV Katwijk
 5. GVVV
 6. HHC Hardenberg
 7. ACV
 8. Jong Almere City FC
 9. AFC
 10. Koninklijke HFC
 11. Jong Sparta
 12. Rijnsburgse Boys
 13. VV Noordwijk
 14. ADO ’20
 15. SVV Scheveningen
 16. Kozakken Boys
 17. Excelsior Maassluis
 18. FC Lisse

Zondag 17 maart 2024:

SteDoCo – VV Gemert VV UNA – GVV Unitas TOGB – HSV Hoek Sportlust ’46 – VV Baronie VV Kloetinge – SV TEC BVV Barendrecht – Blauw Geel ’38 SV AWC – RKSV Groene Ster HV & CV Quick – OSS ’20 SV Meerssen – VV OJC Rosmalen

Stand:

 1. BVV Barendrecht
 2. SteDoCo
 3. Sportlust ’46
 4. SV TEC
 5. Blauw Geel ’38
 6. VV UNA
 7. VV Gemert
 8. HSV Hoek
 9. SV Meerssen
 10. VV Kloetinge
 11. OSS ’20
 12. HV & CV Quick
 13. TOGB
 14. VV OJC Rosmalen
 15. SV AWC
 16. GVV Unitas
 17. RKSV Groene Ster
 18. VV Baronie

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws