Kom Genieten van de Koningsdag Vrijmarkten in Scheveningen!

a crowd of people walking down a street next to tall buildings

Op zaterdag 27 april 2024 vieren we Koningsdag en wat is een betere manier om het te vieren dan op de bruisende vrijmarkten van Scheveningen? Verspreid over verschillende wijken, waaronder Noordelijk Scheveningen, Geuzen- en Statenkwartier, Scheveningen-Dorp en Duinoord, bieden de vrijmarkten een schat aan mogelijkheden om uw spullen te verkopen en te ontdekken.

Dus, waar kunt u ons vinden? Hier zijn de locaties van de vrijmarkten in Scheveningen:

  • Belgisch Plein en Stevinstraat in Noordelijk Scheveningen
  • Frederik Hendriklaan en Willem de Zwijgerlaan in Geuzen- en Statenkwartier
  • Keizerstraat in Scheveningen-Dorp
  • Reinkenstraat in Duinoord

Maar er zijn wel een paar regels om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de tijden van de vrijmarkt en dat u ruimte vrijhoudt voor nood- en hulpdiensten. Voor meer informatie over de spelregels van de vrijmarkten op Koningsdag kunt u terecht op de website van de Spelregels vrijmarkten Koningsdag.

Naast het kopen en verkopen van spullen, moedigen we ook duurzaamheid aan op de vrijmarkten. Daarom plaatst de gemeente samen met Stichting OPEN een container op het Belgisch Plein, verzorgd door Wecycle, waar niet-verkochte elektrische apparaten kunnen worden ingeleverd. Milieucoaches zijn ook aanwezig om bewoners aan te moedigen oude apparaten in te leveren.

Het recyclen van elektrische apparaten is van groot belang om waardevolle grondstoffen te hergebruiken en vervuiling tegen te gaan. Materialen zoals kunststoffen, glas, ijzer en andere metalen kunnen opnieuw worden gebruikt in nieuwe producten, waardoor we samen werken aan een duurzamere toekomst.

Dus kom langs en doe mee! Verkoop uw spullen, ontdek schatten en draag bij aan een schonere planeet door uw oude elektrische apparaten te recyclen op het Belgisch Plein. Laten we er samen een fantastische Koningsdag van maken in Scheveningen!

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws