Actueel regionaal sportnieuws

football, ball, fire

ADO Den Haag Triomfeert Over Quick Boys

In een besloten oefenwedstrijd op eigen terrein heeft ADO Den Haag met 3-1 gewonnen van Quick Boys. De doelpunten voor de Haagse ploeg kwamen op naam van Jerry van Wolfgang, Lasse Vigen en een eigen doelpunt van Jesse Reinders. Het enige doelpunt voor Quick Boys werd gescoord door oud-ADO-speler Nick Broekhuizen. Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd:

Minuut Doelpuntenmaker Team
1-0 Lasse Vigen ADO Den Haag
2-0 Jerry van Wolfgang ADO Den Haag
3-0 Jesse Reinders (eigen doelpunt) ADO Den Haag
3-1 Nick Broekhuizen Quick Boys

Na deze overwinning is ADO Den Haag klaar voor hun volgende uitdaging tegen MVV.

Bas Schol Versterkt VV Noordwijk als Nieuwe Keeper

Het komende seizoen zal de 22-jarige doelman Bas Schol het doel verdedigen voor VV Noordwijk. Schol maakt de overstap van JOS Watergraafsmeer en zal de positie innemen die vrijkomt door het vertrek van Lars Jansen naar Quick Boys.

Huseyin Dogan Sluit Zich Aan bij Scheveningen

De dertigjarige aanvaller Huseyin Dogan heeft zich per direct aangesloten bij Scheveningen. De Haagse aanvaller, voorheen bij De Graafschap, blijft de Schollekoppen trouw voor het komende seizoen, tenzij elders een nieuwe uitdaging opduikt.

Dennis Iliohan Vertrekt bij FC Lisse

Na dit seizoen neemt Dennis Iliohan afscheid van FC Lisse. De 52-jarige oud-prof, die afgelopen zomer als assistent-trainer bij de tweededivisieclub actief was, verlaat de club vanwege de onmogelijkheid om zijn werk bij zijn bedrijf te combineren met zijn functie bij Lisse.

Kjeld Nuis Wint Zilver op 1500 Meter

Bij het WK Afstanden heeft Kjeld Nuis de competitie afgesloten met een zilveren medaille op de 1500 meter. De 34-jarige schaatser uit Zoeterwoude moest alleen Jordan Stolz voor zich dulden. Nuis behaalde eerder al brons op de kilometer. Hieronder de resultaten:

Positie Schaatser Tijd
1 Jordan Stolz Goud
2 Kjeld Nuis Zilver
3 Peder Kongshaug Brons

Nuis was tevreden met zijn prestaties en benadrukte het hoge niveau van de competitie, waar de 19-jarige Amerikaan Stolz domineerde.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws