Betoverend voorproefje van Disney’s Frozen Musical in Scheveningen

Betoverend voorproefje van Disney’s Frozen Musical in Scheveningen

Een Magisch Optreden tijdens het Musical Awards Gala

Het Musical Awards Gala onthulde een betoverend voorproefje van Disney’s Frozen musical, die binnenkort van start gaat in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De hoofdrolspeler, Vajèn van den Bosch, betrad woensdagavond voor het eerst het podium als Elsa, waarmee ze een glimp gaf van wat het publiek te wachten staat.

Elsa’s Debuut in Stijl

Voor de allereerste keer vertolkte Van den Bosch de iconische titelsong van de musical, en dat deed ze met flair en stijl. Gehuld in een op maat gemaakte jurk, versierd met meer dan 44.000 stenen en kristallen, gaf ze haar performance een extra dosis magie. Haar blonde pruik complementeerde de look, waardoor ze volledig in het personage van Elsa opging.

Een Magische Beleving op Komst

Vanaf 31 mei kunnen theaterliefhebbers deze betoverende musical ervaren in het AFAS Circustheater. Naast Vajèn van den Bosch als Elsa, zal Nienke Latten de rol van Anna vertolken. De musical bevat ook enkele lokale elementen, met Dana van der Geer uit Den Haag die wekelijks de rol van Anna zal vertolken, terwijl Hagenaar Naidjim Severina in de huid van Kristoff kruipt.

Met een combinatie van talent, prachtige kostuums en een geliefd verhaal belooft Disney’s Frozen musical een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws