Haagse Actrice Dana van der Geer verheugd over rol in musical

Haagse Actrice Dana van der Geer verheugd over rol in musical

De Haagse actrice Dana van der Geer heeft een rol bemachtigd dicht bij huis. Ze zal wekelijks de rol van Anna vertolken in de musical. Dit nieuws bracht Dana vol enthousiasme naar buiten tijdens het radioprogramma Bob Staat Op. Ze deelt de rol met Nienke Latten, waarbij Nienke de primaire vertolker van de hoofdrol is en Dana eens per week in haar schoenen zal staan.

Thuiswedstrijd in Circustheater Scheveningen

Voor Dana voelt de musical in het Circustheater in Scheveningen als een thuiswedstrijd. Ze kijkt er enorm naar uit om op te treden. Na drie intense jaren van continu werken en twee jaar van afwezigheid van huis, waarin ze zich in een hectisch tempo bewoog, is ze nu thuis en zal ze in een nabijgelegen theater spelen. Bovendien hoeft ze niet al te vaak op te treden.

Planning en Voorbereiding

De specifieke speeldag voor Dana als Anna is nog niet bekend. Ze moet ook beschikbaar zijn als vervanging wanneer een andere actrice uitvalt. Ondanks dat heeft ze nu de mogelijkheid om tijd te besteden aan creatieve projecten voor zichzelf. De repetities voor de musical beginnen op 15 april, met try-outs vanaf 31 mei en de première op 9 juni, zoals Dana enthousiast deelt.

Mede-Hoofdrolspelers en Vooruitzichten

Eerder kondigden Haagse acteurs zoals Nadjim Severina en Vajèn van den Bosch al aan dat zij respectievelijk de rollen van Kristoff en Elsa zullen vertolken. Dana kijkt uit naar haar deelname aan dit opwindende project, waarin zij een belangrijke rol zal spelen naast getalenteerde mede-acteurs.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws