Innovatief Demcon Unmanned Systems Vestigt Zich in Scheveningen

Innovatief Demcon Unmanned Systems Vestigt Zich in Scheveningen

Demcon Unmanned Systems, een toonaangevend bedrijf gevestigd in Delft, gaat verhuizen naar het gloednieuwe maritieme bedrijfspand De Zuid in Scheveningen. Dit besluit markeert een belangrijke stap in de groei en expansie van het bedrijf, dat bekend staat om de ontwikkeling van geavanceerde elektrische onbemande vaartuigen (USV’s).

De verhuizing naar Scheveningen biedt Demcon Unmanned Systems de mogelijkheid om hun activiteiten uit te breiden en hun positie in de maritieme sector te versterken. De strategische ligging van De Zuid, nabij de Noordzee en belangrijke havens, zal het bedrijf in staat stellen nauwer samen te werken met partners en klanten binnen de maritieme industrie. Demcon Unmanned Systems richt zich op het ontwerpen en bouwen van innovatieve USV’s die worden ingezet voor diverse toepassingen, waaronder milieuonderzoek, inspecties van infrastructuur, en veiligheidsoperaties. De nieuwe locatie in Scheveningen biedt uitgebreide faciliteiten en ruimte voor de verdere ontwikkeling van hun technologieën en producten.

Met deze verhuizing wil Demcon Unmanned Systems niet alleen hun technische capaciteiten vergroten, maar ook hun team uitbreiden. Het bedrijf is van plan om extra specialisten aan te nemen op het gebied van robotica, softwareontwikkeling en maritieme technologie. Dit zal niet alleen bijdragen aan de groei van het bedrijf, maar ook aan de versterking van de lokale economie en werkgelegenheid in Scheveningen.

“We zijn verheugd over onze verhuizing naar Scheveningen en de mogelijkheden die De Zuid ons biedt,” aldus een woordvoerder van Demcon Unmanned Systems. “Deze stap stelt ons in staat om onze innovatieve projecten verder te ontwikkelen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan binnen de maritieme sector.”

De verhuizing naar het maritieme hart van Nederland benadrukt de toewijding van Demcon Unmanned Systems om voorop te blijven lopen in de ontwikkeling van duurzame en efficiënte oplossingen voor de maritieme industrie. Met hun geavanceerde technologieën en strategische nieuwe locatie, is Demcon Unmanned Systems goed gepositioneerd om een leidende rol te spelen in de toekomst van onbemande maritieme operaties.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws