Ook in Scheveningen gaan bezorgers langs de deuren voor nieuwjaarsfooi

Ook in Scheveningen gaan bezorgers langs de deuren voor nieuwjaarsfooi

In Scheveningen is het weer tijd voor een mooie traditie: de bezorgers van Mission Mail, verantwoordelijk voor de wekelijkse verspreiding van De Scheveninger, trekken langs de deuren om de bewoners persoonlijk fijne feestdagen te wensen. Op dit moment zijn de bezorgers actief bezig met hun rondes. Als u tevreden bent met de bezorging, wordt u vriendelijk uitgenodigd om als blijk van waardering een nieuwjaarsfooi te geven. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend, en de hoogte van de fooi kunt u zelf bepalen.

Dit jaar is er ook een handige online optie beschikbaar om uw waardering te tonen. U kunt eenvoudig via de QR-code op de flyer die de bezorgers uitdelen een fooi overmaken, of direct via de website. Het efficiënte verwerkingssysteem zorgt ervoor dat uw gift nauwkeurig wordt toegewezen aan de juiste bezorger. Houd er rekening mee dat de transactiekosten slechts 0,35 cent bedragen en deze kunnen zowel inclusief als exclusief de fooi worden verrekend.

Uw deelname draagt niet alleen bij aan het welverdiende extraatje voor de bezorgers, maar zorgt ook voor een warme en feestelijke sfeer in de buurt. Laten we samen deze prachtige traditie voortzetten en het nieuwe jaar inluiden met een vleugje vriendelijkheid en waardering voor degenen die zich inzetten voor onze gemeenschap.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws