Scheveningen struggles in Tweede Seizoenshelft: Zes opeenvolgende nederlagen doen gevarenzone naderen

Scheveningen struggles in Tweede Seizoenshelft: Zes opeenvolgende nederlagen doen gevarenzone naderen

three white-and-black soccer balls on field

Scheveningen-speler Jari de Jong beoordeelde de situatie na zes opeenvolgende nederlagen als zorgelijk, ondanks het feit dat de ploeg momenteel nog op de vijftiende plaats staat. De verwachte opleving in de tweede seizoenshelft lijkt te kampen met opstartproblemen.

De recente reeks van zes verloren wedstrijden heeft Scheveningen slechts één doelpunt opgeleverd, en het gat naar de gevarenzone bedraagt slechts vier punten. Met nog een wedstrijd tegoed voor Excelsior Maassluis, staat handhaving op het spel.

Scheveningen stond tegenover sterke tegenstanders zoals Spakenburg en Quick Boys, maar kon vorige week nog een behoorlijke prestatie leveren tegen De Treffers. Ondanks de 2-1 nederlaag was er voetballend gezien een verbetering te zien. Tegen Jong Sparta waren ze echter machteloos, wat zorgen veroorzaakt bij trainer John Blok.

Verdediger Tom Beugelsdijk erkent het contrast tussen de wedstrijden en benadrukt dat punten pakken cruciaal is. Trainer Blok benadrukt dat vertrouwen essentieel is en dat het niet vanzelf komt. De ploeg moet sterker worden, vooral in de wedstrijden.

Desondanks vermijden ze paniek op Sportpark Houtrust en geloven ze in handhaving. Beugelsdijk is zelfverzekerd dat Scheveningen volgend seizoen in de tweede divisie zal spelen. Ondanks de huidige uitdagingen blijft hij optimistisch over de toekomst van de club.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws