Vandalisme treft Scheveningse Snackbar Reinken & Greek Expres

Vandalisme treft Scheveningse Snackbar Reinken & Greek Expres

burger, fries, food

Vernieling met Rode Verf

De Scheveningse snackbar Reinken & Greek Expres is onlangs beklad met rode verf. De eigenaar, Bashir, ontdekte de schade toen hij ’s ochtends bij zijn zaak aankwam en merkte dat de verf nog vers was. “Toen ik naar de zaak kwam, voelde ik dat de verf nog vers was,” vertelt hij.

Schrik en Onzekerheid

Het vandalisme heeft een grote impact gehad op Bashir. “Toen ik de verf zag, schrok ik heel erg. Dit is echt niet leuk. Ik heb geen flauw idee wie dit heeft gedaan. Ik zit nu een jaar in deze straat met mijn onderneming en ik heb met niemand problemen.”

Gebrek aan Bewijsmateriaal

Er zijn geen camerabeelden die de daders kunnen identificeren. “De camera’s in onze snackbar stonden uit. De camera van onze buurman is net de andere kant op gericht, dus daar hebben we ook niets aan. Ik ga zo meteen aangifte doen bij de politie. Misschien dat daar nog wat uitkomt.”

Opruimen van de Schade

Bashir heeft inmiddels de ramen van zijn snackbar aan de Reinkenstraat schoongemaakt, wat een behoorlijke klus was. “We zijn donderdag van 9.00 tot 13.00 uur bezig geweest met schrobben.”

Eerdere Incidenten

Het is niet de eerste keer dat er panden in de Reinkenstraat worden vernield. Onlangs werd bij Braadstaal Rotisserie ook een ruit ingegooid.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws