Weekendafsluitingen rond Delft en Westland

Nieuws, Verkeer
0

Weekendafsluitingen rond Delft en Westland

Als je dit weekend van plan bent om in of rond Delft te reizen, houd er dan rekening mee dat de A13 opnieuw gedeeltelijk gesloten zal zijn. Het gedeelte snelweg tussen knooppunt Ypenburg en afslag Delft-Zuid (10) ondergaat groot onderhoud, waardoor de rijstroken richting Rotterdam worden afgesloten.

De afsluiting duurt van vrijdagavond 22.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur. Tijdens deze periode is de snelweg niet toegankelijk voor verkeer. Het onderhoud omvat het vernieuwen van het asfalt en het repareren van de vangrails. Het betreft het traject tussen knooppunt Ypenburg bij Den Haag en afslag Delft-Zuid, inclusief de Kruithuisweg.

Alternatieve routes zijn onder andere de A4 langs Den Haag en de A20 bij Rotterdam. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de N470 (Kruithuisweg). Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer een half uur.

Volgende weekendafsluitingen

Na deze afsluiting volgen er nog twee weekenden waarin de A13 gedeeltelijk gesloten zal zijn, maar dan verderop. In de weekenden van 27 april en 4 mei zal het traject tussen afslag Delft-Zuid (10) en knooppunt Kleinpolderplein bij Rotterdam afgesloten zijn voor onderhoud.

Verderop in het Westland zal ook een belangrijke weg worden afgesloten: de Woudseweg tussen De Lier en Den Hoorn. Van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 7.00 uur zal de N223 gesloten zijn in de richting van de A4.

Het fietspad langs de provinciale weg blijft open, evenals de rijrichting voor auto- en vrachtverkeer vanaf de snelweg richting De Lier. Het gedeelte van de Woudseweg vanaf de rotonde bij de Noord Lierweg tot aan de nieuwe rotonde bij de Molenlaan zal afgesloten zijn. Er wordt dit weekend gewerkt aan kabels en leidingen.

Voor actuele verkeersinformatie kunt u hier klikken.

Nieuws, Verkeer
0

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws