Krant De Duindorper is terug

Politiek
0

Krant De Duindorper is terug

Duindorp verwelkomt opnieuw haar eigen lokale wijkkrant: De Duindorper. Deze krant is nauw verbonden met de website www.deduindorper.nl. De Duindorper is een huis-aan-huis blad dat in heel Duindorp verspreid wordt. In deze krant vindt u uitgebreide informatie over de plannen voor een nieuw wijkberaad. Daarnaast delen diverse individuen en organisaties hun bijdragen aan de gemeenschap, waaronder de wijkagent, de wijkbeheerder van Hof Wonen, medewerkers van basisschool De Meerpaal en vertegenwoordigers van de gemeente, met speciale aandacht voor het Actieplan Duindorp.

Wij roepen de gemeenschap op om bij te dragen aan de krant en de website. Als u geïnteresseerd bent in het helpen, kunt u contact opnemen via de website van De Duindorper (externe link).

Indien u de krant niet hebt ontvangen, kunt u deze ophalen bij Het Trefpunt of Vera’s Dierenshop. Tevens is de online versie beschikbaar op de website van De Duindorper (externe link). Uw betrokkenheid draagt bij aan het versterken van de lokale samenhang en het verspreiden van waardevolle informatie binnen de Duindorp-gemeenschap.

Politiek
0

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws