Stadsspeld toegekend aan vrijwilligers van Welzijn Scheveningen.

Politiek
0

Stadsspeld toegekend aan vrijwilligers van Welzijn Scheveningen.

Tijdens de feestelijke kerstbijeenkomst van Welzijn Scheveningen werden acht toegewijde vrijwilligers geëerd met de prestigieuze Stadsspeld, een erkenning voor hun jarenlange toewijding binnen de vier wijkcentra en ver daarbuiten.

Deze onderscheiden vrijwilligers zijn actief in diverse wijkcentra, waaronder De Mallemok, Het Trefpunt, Het Kalhuis en Het Couvéehuis. Hun inzet strekt zich uit tot het vervullen van de rol van mantelzorger, het doen van boodschappen voor ouderen, en het ondersteunen bij initiatieven zoals voedsel- en kledingbanken. Vaak fungeren ze ook als ‘belmaatje’ voor mensen die weinig sociale contacten hebben. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de veelzijdige taken die de vrijwilligers van Welzijn Scheveningen vervullen.

De uitreiking van de Stadsspelden vond plaats in Muzee, waar Wethouder Mariëlle Vavier persoonlijk haar waardering uitsprak voor de inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers. Ze benadrukte dat het belang van hun hulp niet vaak genoeg kan worden onderstreept.

De volgende personen werden bekroond met de Stadsspeld:

  1. Astrid Batenburg
  2. Engeline De Best-van Duivenbode
  3. Jolanda de Graaf-Batenburg
  4. Leonie de Jong-Batenburg
  5. Saskia de Jong
  6. Tiny Verdoorn-De Graef
  7. Henry Hacketh
  8. Corrie Steffens-Pronk

De Stadsspeld wordt door de gemeente toegekend aan inwoners die zich langer dan 10 jaar als vrijwilliger hebben ingezet. Het is een symbolische blijk van waardering voor hun onschatbare bijdrage aan de lokale gemeenschap. Meer informatie over de Stadsspeld is te vinden op de pagina voor het aanvragen van gemeentelijke onderscheidingen. De gemeente onderstreept hiermee het belang van vrijwilligerswerk en erkent degenen die zich op buitengewone wijze inzetten voor het welzijn van anderen.

Politiek
0

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws