Karsten Klein benoemd tot nieuwe voorzitter KNRM Scheveningen

Karsten Klein benoemd tot nieuwe voorzitter KNRM Scheveningen

Op de nieuwjaarsreceptie van 5 januari nam Henk Grootveld na 23 jaar afscheid als voorzitter van de lokale commissie van reddingstation Scheveningen. Per 1 januari is Karsten Klein zijn opvolger.

Gedurende 25 jaar was Henk Grootveld actief voor reddingstation Scheveningen, aanvankelijk als penningmeester in 1999 en sinds 2001 als voorzitter van de lokale commissie. Met enthousiasme en toewijding heeft hij ministers, burgemeesters, trouwe donateurs (50 of 60 jaar donateur) en vrijwilligers ontvangen, en zich ingezet voor de ontwikkeling van het nieuwe boothuis. Tijdens de nieuwjaarsreceptie ontving hij de bronzen legpenning voor trouwe dienst van directeur Jacob Tas als waardering voor zijn toewijding.

Karsten Klein, voormalig (haven)wethouder van Den Haag en huidig directeur bij Vereniging Eigen Huis, volgt Henk Grootveld op vanaf 1 januari. Vanuit zijn eerdere betrokkenheid als wethouder is hij bekend met KNRM Scheveningen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie sprak Karsten zijn blijdschap uit om opnieuw actief te zijn in het havengebied en keek hij uit naar de samenwerking met de plaatselijke commissie en bemanning.

De nieuwjaarsreceptie markeerde ook het afscheid van Maarten Grasveld, lid van de plaatselijke commissie Bouw Boothuis. Met ruim 8 jaar inzet voor de ontwikkeling en bouw van het nieuwe boothuis, werd zijn bijdrage tijdens de receptie erkend. Na de oplevering van het boothuis vorig jaar en de verhuizing, nam Maarten op een natuurlijk moment afscheid. Het station is hem zeer erkentelijk voor zijn toewijding.

Voor verdere informatie: knrm.nl

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws