Karsten Klein benoemd tot voorzitter KNRM Scheveningen: Terugkeer met enthousiasme

Karsten Klein benoemd tot voorzitter KNRM Scheveningen: Terugkeer met enthousiasme

Oud-wethouder Karsten Klein is benoemd tot de nieuwe voorzitter van het KNRM reddingstation in Scheveningen, waar hij Henk Grootveld opvolgt na diens 25 jaar lange betrokkenheid, waarvan 23 jaar als voorzitter. Klein, die eerder als wethouder in Den Haag actief was, keert met enthousiasme terug naar het bekende havengebied. Hij kijkt ernaar uit om de vrijwilligers te ondersteunen en zal ook aanwezig zijn bij de KNRM-oefeningen.

Met zijn ervaring in gemeentelijke aangelegenheden ziet Klein mogelijkheden om te helpen bij het oplossen van kwesties met de gemeente, zoals toegang tot het strand en routeplanning. Hij benadrukt het belang van zijn rol in het ondersteunen van de vrijwilligers, terwijl hij tegelijkertijd erkent dat er andere kwesties spelen.

Over zijn toekomstige termijn als voorzitter wil Klein geen uitspraken doen, maar hij merkt lachend op dat hij theoretisch gezien net zo bevlogen zou kunnen zijn als zijn voorganger gedurende 23 jaar, tot zijn zeventigste levensjaar. Naast zijn betrokkenheid bij het KNRM is Klein ook directeur bij Vereniging Eigen Huis en lid van de raad van toezicht bij Respect en Trombosestichting Nederland. Tijdens de nieuwjaarsborrel van het lokale KNRM werd de vertrekkende voorzitter Grootveld geëerd met de bronzen legpenning voor zijn trouwe dienst.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws