Nieuwe Silver Beachclub opent binnenkort haar deuren in Scheveningen

Nieuwe Silver Beachclub opent binnenkort haar deuren in Scheveningen

Scheveningen verwelkomt binnenkort de Silver Beachclub in het voormalige Soulsistah-paviljoen aan de Noordboulevard, dat al geruime tijd leegstond. Dit nieuwe etablissement biedt niet alleen mogelijkheden voor lunch en diner, maar zal ook diverse evenementen hosten, waaronder het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Formule 1.

De exploitatie van het pand, dat al sinds 2021 wordt besproken met Hommerson, gaat van start met een pop-up variant deze zomer, met de bedoeling om in 2025 definitief te openen. De verwachte openingsdatum is juli, afhankelijk van de vergunningsprocedures, aldus Martijn Remmelzwaal, een van de eigenaren van Silver Beachclub.

Het culinaire aspect van de Silver Beachclub wordt verzorgd door het team van restaurant Andermanskeuken, gevestigd aan de Frederikstraat. Chef-koks Bob Burger en Raymond Meere zullen hun ervaring en een menu met moderne Franse invloeden naar de nieuwe locatie brengen.

Naast lunch en diner richt de Silver Beachclub zich op young professionals, Gen Z en millennials, en organiseert het try-out-evenementen en sportwedstrijden, waaronder het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Formule 1. Ook biedt de beachclub private dining en zakelijke diners aan.

De locatie heeft een duurzame insteek, met onder andere zonnepanelen op het dak van de nabijgelegen parkeergarage, aldus mede-eigenaar Ralph Burger.

De eigenaren, Remmelzwaal en Burger, hebben ruime ervaring in evenementen, horeca en hospitality. Ralph Burger is tevens eigenaar van NMNH events, bekend van evenementen zoals het festival tijdens Koningsdag in het Zuiderpark en het beachfestival op 20 juli bij de havenmond op Scheveningen.

Het pand aan de Noordboulevard, oorspronkelijk bedoeld voor een luxe beachclub van Soulsistah, kreeg echter te maken met een streep door de rekening vanwege een witwasschandaal waarbij de eigenaren van Soulsistah betrokken waren. De plannen voor de oorspronkelijke beachclub werden geannuleerd nadat de eigenaren werden gearresteerd voor het witwassen van crimineel geld.

Conclusie

Met de komst van de Silver Beachclub krijgt het voormalige Soulsistah-paviljoen een nieuwe en veelbelovende bestemming. Het belooft een plek te worden waar culinair genot en entertainment samenkomen, met een focus op duurzaamheid en een gevarieerd programma dat een breed publiek zal aanspreken.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws