Nieuwjaarsduik scheveningen

De grootste Nieuwjaarsduik vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude Noordzeewater aan de Scheveningse kust. Deze editie begint ter hoogte van Beelden aan Zee. Ook voor de minder moedige mensen is het een perfect dagje uit in Den Haag, want het blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen!

Tijden:

  • Vanaf 10:30 uur begint de inschrijving voor de Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen.
  • Rond 11:45 uur is het tijd voor de gezamenlijke warming-up met muziek, zodat iedereen lekker warm blijft.
  • Om 12:00 uur gaat de duik van start. Wees op tijd als je mee wilt doen. Je hebt tijd nodig om je om te kleden. Iedereen die deelneemt aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen ontvangt een Unox-muts.

Temperatuur Noordzee:

  • Het zeewater heeft op Nieuwjaarsdag gemiddeld een temperatuur van rond de 5 graden. Het is dus raadzaam om warme kleding mee te nemen, een muts op te zetten en vooraf aan de Nieuwjaarsduik warming-up mee te doen. Na afloop warm je op met een kop warme erwtensoep.

Kluisje huren tijdens de Nieuwjaarsduik?

  • Wil je waardevolle spullen zoals je portemonnee, telefoon, sleutels of kleding veilig opbergen? Dat kan op loopafstand van het strand, bij APCOA Parking Nieuwe Parklaan. In deze parkeergarage kun je een locker huren, zodat jouw eigendommen veilig zijn.

Kosten Nieuwjaarsduik:

  • Deelname aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen kost 4 euro, die je ter plekke bij inschrijving betaalt. Het is dus niet mogelijk om vooraf te reserveren.

Bereikbaarheid en parkeren:

  • Scheveningen is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. De populaire badplaats heeft veel parkeergarages en ligt met het openbaar vervoer op ongeveer 15 à 20 minuten afstand van beide NS-stations. Vanwege de drukte rond de Nieuwjaarsduik wordt aangeraden met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Meer informatie over ov-verbindingen en routes vind je hier.

Sta niet in de file met deze tip:

  • Reserveer jouw plek in Park + Beach. Rij direct vanaf de A12 de garage in en reis verder met de tram. Vanaf € 5,- kun je hier reserveren.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws