Renovatie voltooid bij het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen.

Renovatie voltooid bij het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen.

Na een uitgebreide renovatie behoort het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen nu tot de topaccommodaties van deze bekende badplaats. Gelegen op slechts 198 stappen van het strand en op een korte afstand van het bruisende centrum van Den Haag, biedt het hotel na de heropening een scala aan kamertypes, variërend van Deluxe kamers tot Suites. Speciale familiekamers en kamers met tussendeuren zijn beschikbaar voor gezinnen met kinderen.

Het Europa Hotel Scheveningen fungeert als een oase van rust te midden van de levendigheid van Scheveningen, waar de gezellige drukte van de boulevard en de pier perfect samengaan met de serene schoonheid van het duinlandschap. Interieurarchitect Etienne Bouten van B+B Interieur heeft bij het ontwerp van de nieuwe kamers ingezet op rust en comfort, met gedempte kleuren die de sfeer van zandtinten en zonsondergangen oproepen.

General manager Jurriaan Theloosen van het Europa Hotel Scheveningen is verheugd: “Met ons goed ingewerkte team, doordrenkt van de gastvrijheid van Bilderberg, staan we klaar om onze gasten te verwelkomen. Naast vrijetijds- en weekendgasten, bieden we ook uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Met het strand en de duinen om de hoek zijn de opties voor teambuilding of ontspanning eindeloos.”

Het hotel is strategisch gelegen nabij belangrijke internationale organisaties zoals de NCIA van de NAVO en het Internationaal Strafhof, evenals ambassades van verschillende landen, waardoor het een ideale bestemming is voor zakelijke ontmoetingen, van congressen tot conferenties. Bovendien biedt de nabijheid van het natuurgebied Meijendel met zijn diverse flora en fauna en de snelle toegang tot Den Haag met zijn historische bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof en Paleis Noordeinde, een unieke combinatie van natuurlijke pracht en stedelijke elegantie voor de gasten van het Europa Hotel Scheveningen.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws