Scheveningen zet In op herstel na teleurstellende nederlaag: Vooruitblik op cruciale duels voor de winterstop

Scheveningen zet In op herstel na teleurstellende nederlaag: Vooruitblik op cruciale duels voor de winterstop

Scheveningen ondervond afgelopen weekend een teleurstellende nederlaag van 4-1 tegen Jong Almere City FC. Met nog twee wedstrijden te gaan voordat de winterstop begint, streeft trainer John Blok naar twee positieve resultaten: eerst thuis tegen Noordwijk en daarna uit tegen het team van Edwin Grünholz, Kozakken Boys.

Blikkend op de vorige wedstrijd tegen Jong Almere City FC, erkent trainer Blok dat de eerste helft verre van ideaal was: “Afgelopen zaterdag hebben we een slechte eerste helft gespeeld, dat was zeker teleurstellend. De tweede helft was aanmerkelijk beter zonder dat we fantastisch speelden.” Hij relativeert echter de zwaarte van de nederlaag en benadrukt dat verlies nooit prettig is, maar dat de conclusie van een “zware teleurstelling” overdreven is en niet van hem afkomstig is.

Met de aankomende confrontatie tegen Noordwijk voor de boeg, erkent Blok de uitdaging: “Dat hebben we bijna iedere week in deze competitie. Dat is ook het mooie eraan. Noordwijk is een goed georganiseerd en fysiek sterk team dat al jarenlang consistent speelt. Het wordt opnieuw een lastige opgave.”

Een overwinning tegen Noordwijk zou betekenen dat Scheveningen tot op een punt genaderd wordt. Blok benadrukt echter het belang van het totale aantal punten. Over de beschikbaarheid van spelers voor deze cruciale wedstrijd zegt hij: “Dat is nog afwachten, omdat we ook weer zieke spelers hebben.”

Wat betreft de winterstop is het nog niet besloten of Scheveningen zich in het buitenland zal voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Blok geeft aan: “Als we gaan, blijven we inderdaad in Nederland. We beslissen komende week of we gaan.” De onzekerheid over de selectie en de overweging om in Nederland te blijven voegen extra spanning toe aan de aanloop naar de winterstop voor Scheveningen.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws