Strandtenthouders op Scheveningen bezorgd over bereikbaarheid

Strandtenthouders op Scheveningen bezorgd over bereikbaarheid

woman standing on shore under cloudy sky

Er is een roep om een eerlijke kans om te ondernemen onder sommige strandtenthouders op Scheveningen, die momenteel niet vervuld wordt. De zorgen betreffen met name de bereikbaarheid van hun paviljoens vanwege de lopende werkzaamheden op de boulevard.

Zorgen Omtrent Bereikbaarheid

Op dit moment maken strandtenthouders op Scheveningen zich grote zorgen over de bereikbaarheid van hun paviljoens vanwege de lopende werkzaamheden op de boulevard. Hoewel de paviljoens via twee loopbruggen bereikbaar zijn die over het bouwterrein gaan, zijn deze bruggen niet voldoende zichtbaar, aldus de ondernemers. Dit resulteert in een verlies aan klanten.

Impact op Ondernemers

Youri van Spronsen, eigenaar van strandpaviljoen Bora Bora, uit zijn zorgen: “De verbouwing is noodzakelijk en Scheveningen wordt er mooier door, maar al onze vrees lijkt nu werkelijkheid te worden.” Hij wijst op het feit dat de bouwactiviteiten een aanzienlijke impact hebben op zijn onderneming, aangezien zijn paviljoen zich bevindt in het gebied waar flink gewerkt wordt aan de nieuwe boulevard.

Verborgen Loopbruggen

Een van de uitdagingen is de zichtbaarheid van de loopbruggen. Van Spronsen legt uit dat de ingang van een van de loopbruggen nauwelijks herkenbaar is en verstopt ligt achter de brug voor bouwverkeer. Dit resulteert in een lage gebruiksfrequentie van deze brug, wat leidt tot omzetverlies voor de strandtentexploitanten.

Vertraging in Aanpak

Er heerst onbegrip over de vertraging in de aanpak van de situatie. De oorspronkelijke planning was dat de bruggen begin maart gereed zouden zijn, maar nu, in mei, zijn ze nog steeds niet volledig operationeel. Deze vertraging heeft aanzienlijke gevolgen voor de ondernemers, aangezien het voorseizoen al bijna voorbij is.

Verzoek om Actie

De Vereniging van Strandtentexploitanten en lokale politici dringen aan op snelle actie van de gemeente en de bouwer om de situatie te verbeteren. Er worden voorstellen gedaan om de zichtbaarheid van de loopbruggen te verbeteren en de bereikbaarheid te optimaliseren, maar er is behoefte aan een snelle uitvoering van deze maatregelen.

Toekomstige Maatregelen

De gemeente belooft te werken aan het verbeteren van de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de loopbruggen. Er zullen heldere routeverwijzingen worden geplaatst en er worden plannen gemaakt om de loopbruggen aantrekkelijker en beter vindbaar te maken voor bezoekers.

Optimisme Ondanks Uitdagingen

Ondanks de huidige uitdagingen blijft de hoop op een succesvolle afronding van de renovatie hoog. Van Spronsen benadrukt dat, ondanks de moeilijkheden met de loopbruggen, de strandpaviljoens op Scheveningen er prachtig bij staan en nodigt mensen uit om te genieten van al het moois dat de bestemming te bieden heeft.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws