Twee restaurants uit Scheveningen scoren als ‘leukste horecateam’: ‘Grapjes maken belangrijk’

Twee restaurants uit Scheveningen scoren als ‘leukste horecateam’: ‘Grapjes maken belangrijk’

‘Zorgen voor elkaar, grapjes maken en leuke borrels na het werk.’ Volgens Bel van den Bos van Schevenings restaurant Suzie Q is dat het recept om een van de leukste horecateams van Nederland te worden. En dat kunnen we zo van haar aannemen, want afgelopen dinsdag was Suzie Q finalist bij de verkiezing van FNV Horeca. En dat is niet het enige restaurant met Scheveningse wortels in de top-3, ook restaurant De Golfslag viel in de prijzen.

Lees meer via onze mediapartner: Omroep West

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws