Verfriste Route en Gewijzigde Finish voor de Scheveningen Light Walk

Verfriste Route en Gewijzigde Finish voor de Scheveningen Light Walk

lights, lamps, lanterns

In december vindt alweer de vijfde editie van de Scheveningen Light Walk plaats. Dit jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd, waaronder een vernieuwde route en een andere eindlocatie. De registratie voor dit evenement is reeds geopend.

Op 9 december zullen duizenden wandelaars, gehuld in kerstlampjes, boa’s en andere feestelijke versieringen, weer de Light Walk ervaren. Voor deze editie is er keuze uit drie afstanden: 7,5 km, 12 km of 18 km. Hoewel de route voornamelijk door Scheveningen loopt, zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd.

De vernieuwde 7,5 kilometer route is speciaal gericht op gezinnen en start iets eerder, tussen 17.00 en 18.00 uur. Langs deze route bevinden zich de prachtig verlichte Waterpartij en het Westbroekpark. Tijdens de wandeling is er vermaak en animatie voor de deelnemers. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis meelopen, terwijl deelnemers tussen 6 en 11 jaar een kaartje kunnen aanschaffen voor 6,50 euro.

Aan deelnemers worden onderweg warme chocolademelk en een oliebol uitgereikt. Daarnaast ontvangen deelnemers van de 12 km en 18 km afstanden bij Beachclub Aloha ook nog een glas glühwein, bedoeld om hen op te warmen na een lange tocht, aldus de organisatie. Als aandenken krijgen wandelaars een goodie bag met onder andere een pet met verlichting, een tasje en een wandelkaart aan een keycord.

Dit jaar eindigt de route op de boulevard bij het Kurhaus. Na afloop krijgen deelnemers in het Kurhaus een wandelpin en een drankje. Registratie voor deze wandeltocht is nu geopend via de website van de Scheveningen Light Walk.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws