BICT Groep ITF The Hague 2024: Internationaal toptennis keert terug naar Den Haag

Nieuws, Sport
0

BICT Groep ITF The Hague 2024: Internationaal toptennis keert terug naar Den Haag

Met verheuging delen we het nieuws dat deze zomer voor de zesde keer het internationale toptennis wederom neerstrijkt in Den Haag. Van maandag 8 juli tot en met zondag 14 juli zal de Rhijenhof het toneel zijn van het prestigieuze BICT Groep ITF The Hague toernooi.

Opwindend nieuws voor de vrouwelijke deelnemers, aangezien het prijzengeld dit jaar aanzienlijk is gestegen naar maar liefst $60.000 dollar. Een significante toename van $25.000 dollar ten opzichte van vorig jaar, wat het toernooi nog aantrekkelijker maakt voor speelsters met een hogere ranking. Bij de mannen blijft het prijzengeld onveranderd op $25.000 dollar.

Een bijzonder hoogtepunt is de deelname van Arantxa Rus, de langdurige nummer 1 van Nederland, die heeft toegezegd haar titel van 2023 te komen verdedigen. Rus, een top 50-speler wereldwijd en een lokale held, heeft vorig jaar zowel de enkel- als de dubbelspelfinale gewonnen, waarbij ze samen met Kristina Mladenovic zegevierde in het dubbelspel.

Mark-Paul Burgersdijk, mede-eigenaar van de Rhijenhof, deelt zijn enthousiasme: “Dit is onwijs gaaf. Arantxa is de nummer 1 van Nederland, die wil je op je toernooi hebben. Vorig jaar is gebleken dat ze echt een publiekstrekker is. Arantxa is een inspiratiebron voor veel lokale talenten die aan het toernooi meedoen.”

In de komende weken zal meer informatie over de andere deelnemers aan het BICT Groep ITF The Hague 2024 bekend worden gemaakt. Houd daarvoor niet alleen de toernooiwebsite (www.itfthehague.com) in de gaten, maar ook onze sociale mediakanalen voor het laatste nieuws en boeiende verhalen met betrekking tot de deelnemende tennissers.

Dit jaar belooft het BICT Groep ITF The Hague opnieuw een spektakel te worden waarbij de internationale tenniswereld neerstrijkt in Den Haag, en tennisfans kunnen rekenen op een week vol sportieve hoogtepunten en spannende wedstrijden.

Nieuws, Sport
0

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws