Spanning en Doelpunten in Topamateurvoetbal

Spanning en Doelpunten in Topamateurvoetbal

Het afgelopen weekend bracht opnieuw opwindende wedstrijden in het topamateurvoetbal, met enkele verrassende resultaten en spannende ontmoetingen. Hier volgen de hoogtepunten van de gespeelde wedstrijden.

Derde Divisie B

Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
Baronie – Quick 0-4 Van der Wiel, Bouyaouzan, Huntink, Mierlo
De Treffers – VV Katwijk 3-0 (2-0) Waterink, Den Dekker, Thomasssen

In de Derde Divisie B bood het afgelopen weekend enkele boeiende wedstrijden, waarbij Quick indruk maakte met een overtuigende 0-4 overwinning op Baronie. Het Haagse team liet zien dat ze over een sterk collectief beschikken door doelpunten van Van der Wiel, Bouyaouzan, Huntink en Mierlo.

Ook De Treffers domineerde VV Katwijk met een duidelijke 3-0 overwinning. De doelpunten van Waterink, Den Dekker en Thomasssen bevestigden de kracht van De Treffers en zullen zeker invloed hebben op de strijd om de topplaatsen in de competitie.

Tweede Divisie

Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
SVV Scheveningen – AFC 1-1 (0-1) Mengerink, Van Baalen
Rijnsburgse Boys – Koninklijke HFC 0-2 (0-1) Dijkstra, Eindhoven
FC Lisse – SV Spakenburg 1-3 (0-1) El Azzouti, Van der Linden, Van Mil, Panka
Quick Boys – HHC Hardenberg 3-2 (3-0) Blommestijn (2x), Van Duijn, De Lange, Wissink
Jong Sparta Rotterdam – VV Noordwijk 0-0 (0-0)

In de Tweede Divisie was er een spannend gelijkspel tussen SVV Scheveningen en AFC, waarbij beide teams een punt pakten na een 1-1 eindstand. Diep in blessuretijd redde Ian van Baalen vanaf de stip een gelijkspel voor Scheveningen, wat cruciaal kan zijn in hun strijd tegen degradatie.

Rijnsburgse Boys leed een nederlaag tegen Koninklijke HFC, ondanks hun inspanningen. Met doelpunten van Dijkstra en Eindhoven trok HFC aan het langste eind, wat hun positie op de ranglijst verder versterkt.

FC Lisse moest puntloos het veld verlaten na een 1-3 nederlaag tegen SV Spakenburg. Het koningskoppel El Azzouti en Van der Linden zorgde voor de beslissende treffers, terwijl Panka nog wel de eer redde voor Lisse.

Quick Boys behaalde een nipte 3-2 overwinning op HHC Hardenberg, ondanks een riante 3-0 voorsprong. Blommestijn en Van Duijn waren de helden aan de zijde van Quick Boys, waardoor ze in de top van de ranglijst blijven meedoen.

In een evenwichtige wedstrijd tussen Jong Sparta Rotterdam en VV Noordwijk eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel, waarbij beide teams niet tot scoren kwamen.

Derde Divisie A

Wedstrijd Uitslag Doelpuntenmakers
VV Hoogeveen – FC Rijnvogels 0-5 (0-1) Mercera (4x), Reyneveld
VVSB – Sparta Nijkerk 2-5 (1-4) Van der Weijden (3x), Ahrens, Fonville, Kuijvenhoven

FC Rijnvogels domineerde VV Hoogeveen met een overtuigende 0-5 overwinning, waarbij Mercera de absolute uitblinker was met maar liefst vier treffers. Deze indrukwekkende overwinning zal het zelfvertrouwen van Rijnvogels versterken in hun strijd om de topplaatsen.

VVSB kon de sterke aanval van Sparta Nijkerk niet weerstaan en verloor met 2-5. Ondanks een late opleving, met een doelpunt van Kuijvenhoven, kon VVSB de nederlaag niet voorkomen tegen het doelpuntrijke Sparta Nijkerk.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws