Haagse Weekendagenda: Surfende Kerstmannen en Après-ski Plezier (8-10 dec)

Toerisme
0

Haagse Weekendagenda: Surfende Kerstmannen en Après-ski Plezier (8-10 dec)

Met de werkweek die langzaam wegebt, staat het weekend voor de deur en biedt Den Haag een scala aan boeiende activiteiten om van te genieten. Of je nu de betoverende sfeer van een Haagse kerstmarkt wilt ervaren, de culinaire hoogstandjes van een Italiaans foodfestival wilt ontdekken in het idyllische Kasteel Duivenvoorde, of jezelf wilt verwonderen over surfende kerstmannen op Scheveningen, de stad heeft voor ieder wat wils. Hieronder vind je een overzicht van enkele niet te missen weekendtips, inclusief data en details.

 1. Haagse Kerstmarkt
  • Datum: 8 – 10 december
  • Locatie: Den Haag

  Duik in de feestelijke kerstsfeer op de Haagse Kerstmarkt. Slenter langs kraampjes met ambachtelijke lekkernijen, unieke handgemaakte geschenken en geniet van de betoverende verlichting. Een ideale gelegenheid om in de kerststemming te komen.

 2. Italiaans Foodfestival in Kasteel Duivenvoorde
  • Datum: 7 tot en met 23 december
  • Locatie: Kasteel Duivenvoorde

  Begeef je op een culinaire reis naar Italië zonder de stad te verlaten. Het Italiaans foodfestival in het pittoreske Kasteel Duivenvoorde biedt een smaakvolle ervaring met een scala aan Italiaanse lekkernijen, wijnen en ambachtelijke producten.

 3. Surfende Kerstmannen op Scheveningen
  • Datum: 9 december
  • Locatie: Scheveningen

  Beleef een uniek schouwspel met surfende kerstmannen die de golven trotseren. Een kleurrijke en ludieke viering van de feestdagen, rechtstreeks vanaf de prachtige stranden van Scheveningen.

Of je nu kiest voor de warme sfeer van de kerstmarkt, de culinaire verwennerijen in het kasteel, of het spektakel van surfende kerstmannen, de Haagse weekendagenda biedt een scala aan mogelijkheden om het weekend op een memorabele manier door te brengen. Vergeet niet te genieten van alles wat deze bruisende stad te bieden heeft!

Toerisme
0

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws