Kom naar de Opruimdag op de Nieuwe Duinweg

Kom naar de Opruimdag op de Nieuwe Duinweg

In Scheveningen hechten veel bewoners waarde aan een schone en opgeruimde wijk. Een fantastische gelegenheid om hieraan bij te dragen is de allereerste Opruimdag van 2024, die plaatsvindt op dinsdag 16 april. Maak deel uit van deze gemeenschapsinspanning en kom naar de Nieuwe Duinweg, bij het Maris College, tussen 17.00 en 20.00 uur.

Bij de Opruimdag krijgt u de gelegenheid om spullen waar u graag vanaf wilt, in te leveren. Bruikbare items worden met zorg naar de kringloopwinkel gebracht, terwijl grofvuil efficiënt door de gemeente wordt afgevoerd. Deze milieubewuste actie biedt niet alleen de kans om uw huis op te schonen, maar draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving.

Wat kunt u allemaal inleveren tijdens deze Opruimdag? Denk aan grofvuil, zoals meubels, planken, dozen en matrassen, maar ook spullen die nog bruikbaar zijn, oude fietsen, kleine elektrische apparaten (mixers, stofzuigers, strijkijzers, speelgoed of gereedschap), en zelfs verf, lampen, batterijen en ander klein chemisch afval. Houd er rekening mee dat bouw- en sloopafval niet wordt geaccepteerd tijdens deze Opruimdag.

Voor degenen die deze keer niet kunnen deelnemen, geen zorgen! Er zijn nog twee Opruimdagen gepland voor Scheveningen dit jaar. Noteer alvast in uw agenda:

  • Dinsdag 25 juni 2024, parkeerplaats Lindoduin, Havenkwartier
  • Dinsdag 27 augustus 2024, Sweelinckplein, Duinoord

Als u niet in staat bent om persoonlijk deel te nemen aan de Opruimdag, biedt de gemeente u de mogelijkheid om uw grofvuil gratis te laten ophalen. Maak hiervoor eenvoudigweg een afspraak. Voor meer informatie kunt u terecht op de website over het laten ophalen van grofvuil of tuinafval. Samen werken we aan een schone, georganiseerde en milieubewuste woonomgeving in Scheveningen!

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws