Nieuwe Look voor Boulevard Hotel Scheveningen: Een Warm Welkom

Nieuwe Look voor Boulevard Hotel Scheveningen: Een Warm Welkom

low-angle photo of Hotel lighted signage on top of brown building during nighttime

Na drie decennia werd het tijd voor een frisse wind door het interieur van het Boulevard Hotel Scheveningen. Het gerenommeerde horeca-designbureau ESTIDA heeft de bar en ontbijtruimte van het hotel onder handen genomen, met als doel een vernieuwde, huiselijke sfeer te creëren. Binnenkort zullen ook de kamers een make-over krijgen.

Gelegen aan de prachtige Scheveningse Boulevard, is het Boulevard Hotel Scheveningen gehuisvest in een van de meest iconische gebouwen van de badplaats. Met dertig kamers en een geschiedenis van drie decennia, heeft het hotel een speciale plek verworven, vooral bij vakantiegangers, vaak uit Duitsland.

Ondanks de liefde en toewijding van de familie Van Aller, eigenaar van het hotel, voor hun gasten, is het interieur in de loop der jaren enigszins verouderd geraakt. Het was hoog tijd voor een verandering, te beginnen met de bar en ontbijtruimte. ESTIDA, bekend om zijn innovatieve ontwerpen, heeft de uitdaging aangenomen om het interieur nieuw leven in te blazen.

Michel Ruijgrok, creatief directeur bij ESTIDA, legt uit: “Moderne gasten verlangen naar een huiselijke sfeer tijdens hun verblijf in een hotel. Daarom worden de recreatieruimtes steeds belangrijker. Het interieur van het Boulevard Hotel Scheveningen was jarenlang goed onderhouden, maar begon toch wat gedateerd aan te voelen. Er ontbrak een duidelijk concept, terwijl dit charmante familiehotel, los van grote hotelketens, juist alle mogelijkheden biedt om een unieke ervaring te creëren.”

Met deze renovatie hoopt het Boulevard Hotel Scheveningen zijn gasten een warm welkom te bieden in een vernieuwde en gezellige omgeving, waar comfort en gastvrijheid hand in hand gaan.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws