Colombiaans schip vaart Scheveningen in met matrozen op mast

Donderdagochtend 27 juni 2024 zorgden Colombiaanse matrozen voor een spectaculair schouwspel in de haven van Scheveningen. De zeelieden stonden, gekleed in de nationale kleuren van hun land, zingend op de ra’s van het schip. Het indrukwekkende tafereel trok veel bekijks van zowel bewoners als toeristen. Het Colombiaanse schip, dat deel uitmaakt van een internationale vloot, meerde aan in de haven terwijl de matrozen enthousiast zongen en zwaaiden naar de toeschouwers. Hun kleurrijke uniformen en vrolijke gezang brachten een feestelijke sfeer met zich mee.

De aankomst van het schip markeert een bijzonder moment voor Scheveningen, dat bekendstaat om zijn maritieme tradities en gastvrijheid. Dit evenement is een onderdeel van een groter cultureel uitwisselingsprogramma tussen Nederland en Colombia, bedoeld om de banden tussen de twee landen te versterken.

Veel bezoekers grepen de kans aan om foto’s en video’s te maken van het unieke spektakel. “Het was geweldig om te zien hoe de matrozen hun cultuur zo trots en vrolijk lieten zien,” aldus een enthousiaste toeschouwer.

De Colombiaanse bemanning zal de komende dagen in Scheveningen verblijven en deelnemen aan verschillende activiteiten en festiviteiten. De haven en de stad bereiden zich voor op een weekend vol culturele uitwisselingen en vieringen.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws