Seinpost Indonesia maakt doorstart na faillissement: Nieuwe start voor Indisch geluk in Den Haag

Seinpost Indonesia maakt doorstart na faillissement: Nieuwe start voor Indisch geluk in Den Haag

Seinpost Indonesia, een bekende restaurantketen met vestigingen in Zoetermeer, Duinoord en Scheveningen, heeft recentelijk de deuren moeten sluiten vanwege een faillissement. Eigenaren Anneke en Glenn van Leeuwen staan echter klaar voor een nieuwe start. Het echtpaar, dat al sinds hun twintigste samen in de horeca actief is, werd geconfronteerd met uitdagingen zoals de impact van de COVID-19-pandemie, de energiecrisis, langdurige ziekte van de bedrijfsleider, en andere personeelskwesties.

Het parkeerbeleid van de gemeente Den Haag bleek een significante factor te zijn die bijdroeg aan het faillissement, met name voor de vestiging in Scheveningen. De verplichte 50 euro parkeerkosten in de nabije straten ontmoedigden klanten, wat resulteerde in aanzienlijke omzetverlies.

Desondanks hebben de Van Leeuwens besloten om een doorstart te maken met een van hun zaken, gelegen aan de Tweede Sweelinckstraat in Den Haag. Na een spannende biedingsprocedure op hun eigen zaak, die succesvol was, kunnen ze hun levenswerk voortzetten onder de nieuwe naam “Indisch geluk”. De focus zal nu liggen op afhalen, met plannen voor nieuwe initiatieven zoals een high tea op zondagen.

Met de steun van het personeel en betrokkenheid van de hele familie, waaronder dochter Sharon en zoon Timothy, streven de Van Leeuwens ernaar om op 13 februari hun vernieuwde restaurant te heropenen. Ondanks een eerder mislukte overnamepoging van The Raffles, kijken ze vol enthousiasme uit naar de toekomst van hun single-vestiging, waarbij afhalen centraal staat.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws