Strandseizoen 2024: Strandondernemers zetten de toon met vroege opbouw

Strandseizoen 2024: Strandondernemers zetten de toon met vroege opbouw

people walking on street near brown concrete building under white clouds during daytime

Op 26 februari 2024 werd het startschot gegeven voor het nieuwe strandseizoen, waarbij de strandondernemers begonnen met de opbouw van de strandpaviljoens. Een opvallende wijziging dit jaar is de vernieuwde boulevard tussen de Pier en Museum Beelden aan Zee, waardoor de strandtenten in dit gebied nu dichter bij de zee staan. Dit jaar hebben de ondernemers in dit deel van de boulevard als eersten toestemming gekregen om hun paviljoens op te bouwen, met de start vanaf het strand zelf. De hijskranen, strategisch geplaatst op een platenbaan in het zand, tillen de paviljoens naar hun plek.

Vanaf 1 maart 2024 zullen ook de andere strandpaviljoens starten met de opbouw. Een deel van de paviljoens zal al geopend zijn in het weekend van de City Pier City op 10 maart 2024. Met deze vroege opbouw willen de strandondernemers het strandseizoen feestelijk inluiden en bezoekers een vroege blik gunnen op de ontluikende strandactiviteiten.

Naast de festiviteiten benadrukt de focus op veiligheid tijdens de opbouwperiode. Onder begeleiding van verkeersregelaars manoeuvreren vrachtwagens met materialen zich een weg over de boulevard en een deel van het strand. Bezoekers worden geadviseerd rekening te houden met deze activiteiten en extra waakzaam te zijn tijdens hun bezoek aan dit gebied.

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws