De nieuwkomer Beugelsdijk lijdt een nederlaag met Scheveningen tegen Spakenburg, waar de teruggekeerde Killian van Mil speelt.

De nieuwkomer Beugelsdijk lijdt een nederlaag met Scheveningen tegen Spakenburg, waar de teruggekeerde Killian van Mil speelt.

Op zaterdagmiddag stond de wedstrijd tussen Spakenburg en Scheveningen (2-0) in het teken van spelers die terugkeerden op de Nederlandse velden. Tom Beugelsdijk maakte bij Scheveningen zijn rentree na iets meer dan een jaar, terwijl aan de zijde van Spakenburg Killian van Mil terugkeerde na een buitenlands avontuur. Beide spelers begonnen de wedstrijd op de bank.

De laatste keer dat Tom Beugelsdijk in actie kwam, dateerde van 12 december 2022, toen PEC Zwolle met 1-0 won van Helmond Sport. Ruim dertien maanden later maakte Beugelsdijk zijn terugkeer in de wedstrijd tussen Spakenburg en Scheveningen, waar hij een kwartier voor tijd inviel bij een 2-0 tussenstand. Na de wedstrijd was de opluchting duidelijk af te lezen op het gezicht van Beugelsdijk.

Na zijn invalbeurt vertelde Beugelsdijk: “Het was een lange tijd terug, dus het was extra prettig om nu weer op het veld te mogen staan.” Over zijn fitheid merkte hij op: “Ik ben er altijd van overtuigd dat je op karakter negentig minuten kunt spelen, en daar zal ik alles aan doen. Ik heb ook tegen de trainer gezegd dat ik er zal staan als ik moet spelen, en dan ga ik ervan uit dat ik het wel volhoud. Zo niet, geef ik dat dan wel aan.”

De overstap naar Spakenburg betekende ook de hereniging met twee voormalige ploeggenoten van vorig jaar bij Katwijk, Mukhtar Suleiman en Ahmed El Azzouti, die eerder in het seizoen de overstap maakten naar het team van Chris de Graaf. Ze voegden zich bij de concurrentie in de voorste linie, waar Van Mil de uitdaging graag aangaat in de tweede seizoenshelft. Van Mil zei hierover: “Als je bij een grote club wilt spelen, weet je dat er concurrentie is. Als je dat niet wilt, moet je lekker op een lager niveau gaan spelen. Ik ben er dan ook niet bang voor, omdat ik weet wat ik kan. En dat is een hoog niveau aantikken.”

Deel dit artikel met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Categorieën

Meer nieuws